betöltés folyamatban...
2024. április 23.

Groupama Arena Budapest

A futball két világa: Kelet és Nyugat találkozik

Csatlakozz hozzánk a Football Forum 2024 rendezvényre, mely a labdarúgás kiváló szakértőinek és döntéshozóinak elsődleges találkozóhelye. Építs kapcsolatokat a futballvilág globális üzletembereivel, töltődj fel tudással és új élményekkel, egy igazán inspiráló városban és környezetben!  

Miért különleges a Football Forum?

Ahol Kelet és Nyugat találkozik: A Football Forum Hungary a nyugati és keleti futballpiacok közötti híd szerepét tölti be, lehetőséget teremtve a közös tudás megosztására és a kölcsönös növekedésre. A keleti és nyugati kultúra találkozásából mindig nagy dolgok születtek a történelemben: a tudás áramlása elősegíti a kulturális sokféleséget és az innovációt, amelyek az üzleti döntéshozók számára is rendkívüli lehetőségeket rejtenek.

Budapest a sport és kultúra fővárosa: A magyar fővárosban megrendezett esemény gazdag történelmével, lenyűgöző építészeti csodáival és élénk kulturális életével kínál különleges élményt a résztvevőknek, akik nemcsak egy kiváló fórumon vesznek részt, hanem lehetőséget kapnak a szórakozásra és kulturális élményekre egy olyan városban, amely tele van kulturális és szórakoztató lehetőségekkel.

REGISZTRÁCIÓ >>> KATT IDE!

 

A Football Forum Hungary 2024 kiemelt témái

  • Nagy futballtornák és versenyek: Fókuszban az  EURO2024

  • Iránytű az új  EU szabályozásokhoz

  • Nemzetközi tendenciák a labdarúgásban

  • Hackathon – Nemzetközi futball adatelemzési verseny - Powered by Cube & Transfermarkt

  • Ügynökök és FIFA szabályozásuk

  • Klub menedzsment

  • A női futball felemelkedése

  • Új futball fejlesztések Arábiában

  • Futball, marketing és média

Miért érdemes részt venni a Football Forum 2024 rendezvényen?

Kapcsolatépítés: Csatlakozz több mint 500 résztvevőhöz, az iparág vezető szakértőihez. Építs kapcsolatokat a globális futballpiac szereplőivel!

Megértés: Tanulj és inspirálódj a labdarúgás legjobb szakembereitől!

Lehetőségek: Generálj új partnereket, bővítsd a kapcsolatrendszered és keress új lehetőségeket a nemzetközi döntéshozókkal!

A “Budapest élmény”: Merülj el a főváros vibráló atmoszférájában, egy olyan városban, amely tökéletesen ötvözi a sportot, a történelmet, a kultúrát és a szórakozást.

Csatlakozz hozzánk a Football Forum 2024 rendezvényre, és legyél az elsők között, akik alakítják a futball  jövőjét!

Mi történt 2023-ban? 

A főszervező the path sportmanagement ügynökség 2023-ban rendezte meg első alkalommal Football Forum Hungary-t több mint 400 nemzetközi résztvevővel. A tavalyi sikeres rendezvényünkön több mint 40 előadó tartotta előadásait és bemutatóit párhuzamosan 3 teremben. A rangos meghívottak, úgy mint Hristo Stoichkov, Ioan Lupescu, Mauro Leo/AS Roma, Nicola Innocentin, Dr. Erkut Sogut és Frank Ludolph a legkülönfélébb aktuális témákban fejtették ki gondolataikat! 

Támogatóink

Purchase your ticket now!